Woonboerderij

De zoektocht naar de perfecte woning is niet altijd eenvoudig. Waar sommige mensen hun droomwoning vinden in een nieuwbouwwijk, willen anderen graag wonen in een woonboerderij met veel grond. Sommige woningen zijn extra moeilijk te vinden en daarom hebben wij ons bij Hofstaete Monumentaal gespecialiseerd in karakteristieke, markante woningen zoals monumentale panden of landelijke woningen. Dit specifieke type woning vraagt veel kennis en expertise en deze vindt u dan ook bij onze makelaardij. Wij helpen mensen bij het vinden van hun woonboerderij, herenhuis of bijvoorbeeld een monumentaal pand in een groot gedeelte van Nederland.

Onze diensten 

Als makelaar zijn wij gespecialiseerd in monumentale panden. Hierbij kan het gaan om herenhuizen, maar ook om een woonboerderij met een beschermde status. Bij dit type huizen is specialistische kennis nodig voor bijvoorbeeld de taxatie of de mogelijkheden tot renoveren en/of restaureren. Wij kunnen hierbij de huidige of potentieel toekomstige bewoners helpen met onze uitgebreide kennis en ervaring. Wij zijn er dus niet alleen voor de verkoop van uw woning, maar kunnen ook helpen wanneer u bijvoorbeeld een monumentale woonboerderij gaat aanschaffen. Wij helpen de klanten van het moment van aan- of verkoop tot aan het aanvragen van subsidies of speciale hypotheken. Ook geven wij graag advies over de financiële voordelen die aan monumentale panden verbonden zijn, zoals de fiscale aftrekbaarheid van kosten voor de instandhouding van rijksmonumenten. Kortom kunnen wij de bezitters en potentieel kopers van dit bijzondere type woning ondersteunen van A tot Z. 

Onze werkwijze 

Bij Hofstaete Monumentaal weten wij goed dat niet iedere woning om dezelfde aanpak vraagt. Zelfs niet ieder monument of iedere woonboerderij vraagt om dezelfde diensten en handelingen van de makelaar. Daarom is onze werkwijze altijd volledig op maat aangepast, waarbij we kijken naar zowel de eigenschappen van de woning of woonboerderij als naar de wensen en eisen van onze klanten. 

Vanzelfsprekend kunt u bij al onze diensten vakbekwaamheid verwachten. Om dit te garanderen zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars bestaat ons team uit betrokken en actieve mensen die u persoonlijk benaderen en volgt ons team regelmatig gerichte trainingen voor het up-to-date houden van de kennis binnen ons bedrijf. Na ruim 10 jaar werkervaring met de specialisatie op het monumentale erfgoed vinden wij het nog altijd van even groot belang om u persoonlijk te begeleiden en worden wij hiervoor beloond met een klantbeoordeling van gemiddeld 8.9.  

Meer weten?

Wilt u een woonboerderij gaan aanschaffen? Heeft u een monumentaal pand dat u in de verkoop wilt gaan brengen? Of wilt u advies over het renoveren en/of restaureren van uw monumentale woning? Onze medewerkers helpen u graag verder op weg. Door vrijblijvend informatie te verstrekken over onze diensten aan de potentiële klanten kunnen zij een goede afweging maken over of wij voor hen de juiste samenwerkingspartner zijn. Hebben wij uw ideale woonboerderij al in ons aanbod? Dan vertellen wij u hier graag meer over. U kunt ons dan ook eenvoudig bereiken door te bellen naar 0416 671700, door te mailen naar info@hofstaetemakelaardij.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen.