Kenmerken

Type woning:Vrijstaande woning
Soort woning:Villa
Bouwjaar:1930
Inhoud:2.081 m3
Woonoppervlakte: 361 m2
Perceelgrootte:3.440 m2
Garage:Geen garage
Tuin:Tuin rondom
Ligging tuin:
Aantal kamers:12
Slaapkamers:7
Onderhoud binnen:Goed
Onderhoud buiten:Goed
Soort verwarming:CV ketel
Isolatie:

Uw Makelaar

Nico van Vliet, NVM Makelaar

Virtuele tour


Omschrijving

Vrijstaande villa met vele authentieke kenmerken op een perceel van maar liefst 3.440 m² met fraai aangelegde tuin. Het woonhuis is omstreeks 1930 gebouwd als pastorie, tezamen met een nieuwe kerk en patronaatsgebouw, architect was J.H.H. van Groenendael. Het huis is gebouwd in traditionalistische stijl. De gevel is 5 tra-veeën breed met in het middenrisaliet de entree in een centrale rondboog. Het middenrisaliet wordt bovenaan beëindigd in een topgeveltje. De zee aan ruimte biedt diverse gebruiksmogelijkheden die u absoluut zelf moet ervaren tijdens een bezichtiging!

Een aantal authentieke details die u terugziet zijn glas in lood ramen, en-suite schuifdeuren, paneeldeuren, schuiframen, marmeren schouwen, stucplafonds met ornamenten etcetera.
Het dorp Moerdijk is centraal gelegen nabij de A16 en A17 en beschikt daarmee over een goede verbinding met Breda, Rotterdam Roosendaal en Antwerpen. Het dorp beschikt over o.a. sportver-enigingen, basisschool, gemeenschapshuis, een eigen haven en strandje. Zevenbergen ligt zeer nabij met diverse voorzieningen als middelbaar onderwijs, winkelcentra en openbaar vervoer.Media

Plattegronden

LocatieAfspraak maken voor
een bezichtiging?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.