Kenmerken

Type woning: vrijstaande woning
Soort woning: woonboerderij
Bouwjaar:
Inhoud: 450 m3
Woonoppervlakte: 145 m2
Perceelgrootte: 680 m2
Garage: geen garage
Tuin: tuin rondom
Ligging tuin:
Aantal kamers: 4
Slaapkamers: 2
Onderhoud binnen: goed
Onderhoud buiten: goed
Soort verwarming: c.v.-ketel
Isolatie:

Uw Makelaar

Nico van Vliet, NVM Makelaar

Virtuele tour


Omschrijving

LANDELIJK EN KARAKTERISTIEK WONEN MET MODERN COMFORT. Dat typeert deze prachtige monumentale vrijstaande dijkwoning.

Het is werkelijk uniek wonen op deze schitterende landelijke locatie, gelegen aan de rand van de bebouwde kom.
Aan de zandstranden langs de Afgedamde Maas is het ’s zomers fijn recreëren!
Romantiek ten top. Met deze zin omschrijven we deze compacte voormalige boerderij met z’n vriendelijke uitstraling en gecompleteerd met een gastenverblijf/schuur, gebouwd in landelijke stijl.

Het huis oogt niet bijzonder groot, maar vergis u niet, als u eenmaal binnen bent ervaart u een heerlijke en ruime woning. De speelse indeling, de royaal bemeten vertrekken en de binnendijkse ligging maken dit woonhuis uniek. Kortom: hedendaags comfort wordt hier gecombineerd met de sfeer van weleer. De heerlijke tuin met meerdere zithoeken geeft u een prachtig weids uitzicht over de achtergelegen landerijen. Met een afgezet stuk terrein voor het houden van kleinvee en een jeu de boules baan

Het dijkhuis is vanaf 2006 gerenoveerd met oog voor detail en behoud van het authentieke karakter. Het is goed onderhouden en staat gereed voor een volgende bewoner.

Het huis is prima bereikbaar via de achter het huis gelegen onderweg (Hoefweg).

Aan de zuidoever van de Afgedamde Maas ligt het dorp Andel. Deze omgeving kenmerkt zich door een open polderlandschap met karakteristieke bebouwing langs de eeuwenoude dijken. De ligging van het gebied is zonder meer goed te noemen. Het landschap is weids en groen. Plassen, kreken, dijken en natuurgebieden overheersen de streek, die van oudsher moest vechten tegen het water, maar uiteindelijk het gevecht definitief gewonnen lijkt te hebben. De ligging van het gebied is zonder meer goed te noemen.

Naast diverse sportverenigingen, ligt er bij Almkerk het fraai aangelegd golfpark ‘Almkreek’ en in Kerkdriel golfclub ‘Dorpswaard’. Via de A2 zijn steden als Den Bosch en Utrecht, normaliter ruimschoots binnen het half uur bereikbaar.Media

Plattegronden

LocatieAfspraak maken voor
een bezichtiging?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.