Kenmerken

Type woning: halfvrijstaande woning
Soort woning: woonboerderij
Bouwjaar:
Inhoud: 1.175 m3
Woonoppervlakte: 262 m2
Perceelgrootte: 327 m2
Garage: vrijstaand steen
Tuin: tuin rondom
Ligging tuin:
Aantal kamers: 5
Slaapkamers: 3
Onderhoud binnen: goed
Onderhoud buiten: goed
Soort verwarming: c.v.-ketel
Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas

Uw Makelaar

Nico van Vliet, NVM Makelaar

Omschrijving

KARAKTERISTIEK WONEN MET MODERN COMFORT. Dat typeert deze prachtige monumentale halfvrijstaande rietgedekte woonboerderij.
Het is sfeervol wonen in een markante behuizing als deze. De royale inhoud van het pand, de speelse indeling, de riante vertrekken en de ligging maken dit woonhuis uniek. Hedendaags comfort wordt hier gecombineerd met de sfeer van weleer.
Het woonhuis is 10 jaar geleden ingrijpend gerenoveerd waarbij alles tot in de kleinste details is aangepakt. Alles is goed onderhouden en staat klaar voor een volgende bewoner. Kortom een aantrekkelijk aanbod voor liefhebbers van ruimtelijk en stijlvol wonen!
Hoogblokland ligt in de gemeente Giessenlanden, in de Alblasserwaard. Rust en ruimte karakteriseren het grootste gedeelte van de Alblasserwaard. Het landschap is weids en groen. Plassen, kreken, dijken en natuurgebieden overheer-sen de streek, die van oudsher moest vechten tegen het water, maar uiteindelijk het gevecht definitief gewonnen lijkt te hebben. De lig-ging van het gebied is zonder meer goed te noemen. Via de A27 en A15 zijn steden als Utrecht, Rotterdam en Breda normaliter ruimschoots binnen het half uur bereikbaar. Meer in de nabijheid liggen de stads- en winkelcentra van Gorinchem (7 km), Leerdam en Dordrecht.Media

Plattegronden

LocatieAfspraak maken voor
een bezichtiging?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.