Het Fort 7
Werkendam
Vraagprijs:
€ 750.000,00 k.k.

Kenmerken

Vraagprijs: € 750.000,00 k.k.
Type woning:
Soort woning:
Bouwjaar:2000
Inhoud:870 m3
Woonoppervlakte: 252 m2
Perceelgrootte:
Garage:Vrijstaand steen
Tuin:Zonneterras
Ligging tuin:Zuidwest
Aantal kamers:5
Slaapkamers:3
Onderhoud binnen:Goed
Onderhoud buiten:Goed
Soort verwarming:CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Gashaard
Isolatie:Volledig geïsoleerd

Uw Makelaar

Nico van Vliet, NVM Makelaar

Virtuele tour


Omschrijving

UNIEK WONEN. Wonen op een rijke cultuur-historische locatie met een luxe afwerking en bijzonder comfort. Dit penthouse is gesitueerd op de meest unieke woonlocatie van Nederland. Het enige fort in Nederland dat een woonbestemming heeft gekregen, beschikt over elf woningen die in en rond het fort zijn gehuisvest. Bij de restauratie van het fort zijn zowel binnen als buiten zoveel mogelijk authentieke elementen bewaard gebleven. Bij deze woning behoort een dubbele garage en een inpandige berging.

Het gehele fort is aangemerkt als Rijksmonument. Het forteiland wordt omgeven door een brede ringgracht en is niet vrij toegankelijk voor bezoekers. Vanuit de woning en vanaf het balkon heeft u een prachtig panoramisch uitzicht over de overweldigende natuur van ‘de Biesbosch’. Op een afstand is zelfs de rivier ‘de Merwede’ te onderscheiden.

Deze woning is gesitueerd op de tweede etage en beschikt over luxe vertrekken en een riante woonoppervlakte. Comfortverhogende opties zijn in ruime mate aanwezig. De woning beschikt zelfs over een schuifdak dat geheel kan worden geopend. Er kunnen hier 3 slaapkamers gerealiseerd worden. Er zijn er momenteel 2 aanwezig. Een verdieping lager, op de eerste etage, bevindt zich nog een gewelfkamer met pantry, die toegang geeft tot een gemeenschappelijk terras.

Op deze plaats zijn rust, ruimte, historie en natuur in overvloed aanwezig. Gecombineerd met een hoge mate van luxe is het hier buitengewoon exclusief wonen.

Op circa 2 kilometer afstand bevindt zich het dorpscentrum van Werkendam voor alle dagelijkse voorzieningen.

GOED OM TE WETEN:
• 2021 – 2022 Algehele verbouwing (onder andere: vloeren, schilderwerk, keuken, gashaard, toilet, badkamer 1, betonvloer eetkamer, extra wanden geplaatst, slaapkamers, motor schuifdak vervangen)
• dubbele garage, geschikt voor 2 auto’s (ca. 56 m2, voorzien van water, elektra, verwarming middels eigen CV-ketel)
• woonlaag (gelegen op tweede etage) met lift en/of trap bereikbaar
• panoramisch uitzicht over de Biesbosch
• mogelijkheid voor 3 slaapkamers op tweede etage
• masterbedroom voorzien van op maat gemaakte kastenwanden en aangrenzende luxe badkamer voorzien van inloopdouche met sun- en rainshower, badkamermeubel met dubbele wastafel met meubel en wandcloset
• Uitgerust met vloerverwarming, met uitzondering van slaapkamer 1
• unieke gewelfkamer, zowel binnendoor als buitenom bereikbaar, voorzien van pantry. Geeft toegang tot een gemeenschappelijk terras.
• Comfortverhogende opties zoals: airconditioning, centraal stofzuigsysteem, wateronthardingsinstallatie, vloerverwarming, domotica, intercominstallatie
• Huidig gasverbruik woning is ca. 1665 m³ / garage is ca 10 m³ (deze staat meestal uit) op jaarbasis
• Huidig energieverbruik is ca. 2496 kWh (hoog tarief) / ca. 1076 kWH (laag tarief) op jaarbasis

Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor te Werkendam, bekijk de eigen website van deze woning en/of download de brochure.Media

Plattegronden

LocatieAfspraak maken voor
een bezichtiging?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.