Kenmerken

Type woning:Geschakelde woning
Soort woning:Herenhuis
Bouwjaar:1900
Inhoud:916 m3
Woonoppervlakte: 280 m2
Perceelgrootte:1.040 m2
Garage:Aangebouwd steen
Tuin:Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Ligging tuin:Zuidwest
Aantal kamers:8
Slaapkamers:3
Onderhoud binnen:Goed
Onderhoud buiten:Goed
Soort verwarming:CV ketel, Open haard
Isolatie:Dakisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas

Uw Makelaar

Nico van Vliet, NVM Makelaar

Virtuele tour


Omschrijving

HEER EN MEESTER!
Dat vertaalt zo’n beetje de sfeer waarin dit herenhuis met bijbehorend pakhuis zich hult. Het huis is in 1900 gebouwd door de Sprangse fabrikant Jan Ph.W. Sneep in Eclectische stijl. Het exterieur geeft blijk van een authentieke afwerking. De voorgevel is rijk gedecoreerd en de statige entree met hardstenen bordes, sier-smeedwerk en de vleugeldeuren geven het huis extra cachet. De aan zij- en achterzijde gesitueerde tuin, met terras en bomen en struiken, biedt veel privacy. U treft dit markante pand aan de haven van Sprang-Capelle. Vroeger een levendig gebied voor ondernemers, nu een haven voor pleziervaartuigen. De royale inhoud van het pand, de praktische en riante vertrekken en de losse praktijkruimte maken dit woonhuis multifunctioneel, dat wil zeggen onder meer geschikt voor werken aan huis. Het huis is prima bewoonbaar, goed onderhouden, zowel intern als extern. Naar eigen inzicht kan koper het moderniseren. Verkopers hopen een nieuwe eigenaar te vinden die met evenveel passie en respect omgaat met dit monumentale pand. Kortom als u een ruim en statig onderkomen zoekt op een bijzondere locatie ben u hier zeker op de juiste plaats.

WONEN IN SPRANG-CAPELLE
Het dorp Sprang-Capelle (gemeente Waalwijk)ligt in regio De Langstraat. Deze omgeving kenmerkt zich door een open
polderlandschap met karakteristieke bebouwing langs de eeuwenoude wegen en sfeervolle kerkdorpen. De ligging van het
gebied is zonder meer goed te noemen. Naast de diverse sportverenigingen, ligt er bij Kaatsheuvel een fraai aangelegd golfpark en niet te vergeten attractiepark “De Efteling”.
Uitstekende recreatiemogelijkheden voor in het bijzonder watersportliefhebbers aan de Bergsche Maas. In Capelle is een jachthaven, die in verbinding staat met het Oude Maasje.
Dit riviertje mondt bij Raamsdonksveer uit in de Bergsche Maas. En wat denkt u van nationaal park ‘De Loonse en Drunense Duinen’ voor in het bijzonder wandelaars, ruiters en natuurvrienden. Via de A27 en A15 zijn steden als Amsterdam, Arnhem en Antwerpen normaliter binnen het uur bereikbaar. Meer in de nabijheid liggen de stads- en winkelcentra van Waalwijk, Oosterhout, Breda, Tilburg en Den Bosch.Media

Plattegronden

LocatieAfspraak maken voor
een bezichtiging?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.