Grotestraat 283
Waalwijk
Vraagprijs:
€ 895.000,00 k.k.

Kenmerken

Vraagprijs: € 895.000,00 k.k.
Type woning:Vrijstaande woning
Soort woning:Herenhuis
Bouwjaar:1908
Inhoud:1.500 m3
Woonoppervlakte: 445 m2
Perceelgrootte:845 m2
Garage:Geen garage
Tuin:Achtertuin
Ligging tuin:Noord
Aantal kamers:10
Slaapkamers:5
Onderhoud binnen:Goed
Onderhoud buiten:Goed
Soort verwarming:CV ketel
Isolatie:Gedeeltelijk dubbelglas

Uw Makelaar

Nico van Vliet, NVM Makelaar

Virtuele tour


Omschrijving

“Het Heerenhuys”

Dat was de naam van het restaurant dat hier decennia lang gehuisvest is geweest. Inmiddels heeft het restaurant een andere naam, echter de uitstraling is bewaard gebleven, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Op de begane grond treft u hier een nog steeds lopend restaurant aan, met alle bijbehorende elementen. Zo zijn er meerdere vertrekken waar gegeten en/of vergaderd kan worden, is er een grote en lichte serre, een riant tuin en een complete horeca keuken.

Op de eerste etage treft u een volledig woonhuis aan, met woonkamer, keuken, masterbedroom, dakterras meerdere (slaap)vertrekken, badkamer, een wasruimte en een groot dakterras.

Op de tweede etage is een ruime zolderverdieping waar uw uw spullen ruimschoots kunt opbergen. De ligging, midden in het centrum van het levendige Waalwijk, is een echte A-locatie. Uniek is het dat u op deze plaats een eigen parkeerplaats kunt maken en een riante tuin heeft. Waar vindt u dat? Midden in het centrum en toch veel ruimte en privacy.

Het is niet ondenkbaar dat het hele object als woonhuis wordt ingezet, of een andersoortige bestemming krijgt. Aan u de keus!

Het woonhuis is een beschermd monument in het kader van de Monumentenwet, geregistreerd als gemeentelijke monument onder nummer 1993-21.

Om meer inzicht te geven in de bouwtechnische staat heeft Monumentenwacht een inspectierapport opgesteld dat op verzoek aan u wordt overhandigd of opgestuurd. U krijgt uiteraard tevens gelegenheid om zelf onderzoek naar het object te (laten) doen.Media

Plattegronden

LocatieAfspraak maken voor
een bezichtiging?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.