Kenmerken

Type woning:Geschakelde woning
Soort woning:Herenhuis
Bouwjaar:1680
Inhoud:2.300 m3
Woonoppervlakte: 455 m2
Perceelgrootte:800 m2
Garage:Aangebouwd steen
Tuin:Tuin rondom
Ligging tuin:
Aantal kamers:14
Slaapkamers:7
Onderhoud binnen:Goed
Onderhoud buiten:Goed
Soort verwarming:CV ketel
Isolatie:Gedeeltelijk dubbelglas

Uw Makelaar

Nico van Vliet, NVM Makelaar

Virtuele tour


Omschrijving

Patriciërshuis verenigt stad en land

Een feest om in te wonen, dit Patriciërshuis verenigt stad en land! Dit bijzonder ruime en sfeervolle monumentenpand ligt in het hart van de historische vestingstad Heusden. Deze representatieve residentie vormt een uitstekende uitvalsbasis voor de brede regio Rotterdam-Eindhoven-Antwerpen-Brussel, maar heeft ook winkels op loopafstand in Heusden zelf. De nabij gelegen provinciale hoofdstad ’s-Hertogenbosch ligt 15 km in Zuidoostelijke richting.

Het oorspronkelijk 17e eeuwse monument verkeert in prima staat. Het is degelijk gerenoveerd en onderhouden volgens de strenge monumentennormen, en biedt ook modern comfort voor een heerlijk woon- en leefklimaat. De tuin voegt zich als een klein stadspark aan de zuidzijde om het huis heen. Door zijn beschutting komt er al heel vroeg in het voorjaar volop zonnewarmte op het terras en in de serre.

Nu al is dit een droomhuis waar u zo kunt intrekken – ook als driegeneratie-woning. Huis, tuin en opstallen lenen zich voor het uitleven van de ultieme woonfantasie. Hier kunt u uw eigen More than Classic-paleisje creëren. De riante vertrekken gelijkvloers zijn zeer geschikt voor representatieve ontvangsten of als expositieruimte. Ook een bestemming tot woonresidentie voor senioren is te verwezenlijken dankzij de verleende bouwvergunning op het smalste kadastrale perceel. Dit waardevaste streekmonument biedt dankzij zijn uitstekende staat, tal van mogelijkhedenMedia

Plattegronden

LocatieAfspraak maken voor
een bezichtiging?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.