Rijksmonumenten te koop

Markante rijksmonumenten te koop bij Hofstaete Makelaardij o.z.

Rijksmonumenten te koop? Hofstaete Makelaardij o.z. is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van exclusieve woningen. Wij hebben voornamelijk rijksmonumenten en gemeentelijke monumenten in ons aanbod aan. De makelaars van Hofstaete Makelaardij o.z. beschikken over specifieke kennis en expertise op het gebied van monumenten, zodat een koopkandidaat op basis van uitgebreide informatie een juiste aankoopbeslissing kan nemen.

Uitgebreid monumentenaanbod

Een rijksmonument bewonen, wat behoort tot het nationale culturele erfgoed, wordt vaak als unieke belevenis ervaren. Een monument verkopen vraagt om een specifieke benadering, waarbij maatwerk en hoogwaardige marktkennis van groot belang zijn. Bovendien is de wijze waarop een monumentaal pand gepresenteerd wordt aan de juiste doelgroep van eminent belang. Als u geïnteresseerd bent in een monument, dan gaat een van onze deskundige makelaars samen met u na welk gemeentelijk- of rijksmonument op dat moment het meeste voldoet aan uw woonwensen en op welke manier wij u daarbij van dienst kunnen zijn.

Betrouwbaarheid

Hofstaete Makelaardij o.z. is lid van de NVM. In het register van VastgoedCert zijn wij ingeschreven als woningmakelaar en als makelaar in bedrijfsonroerendgoed.

Gerelateerde informatie

Onderstaand treft u een overzicht aan van gerelateerde informatie bij het kopen of verbouwen van rijksmonumenten.

Wenst u meer informatie over onze verschillende monumenten die wij te koop hebben? Neemt u contact op via het contactformulier of bel met 0416-671 700.