Rijksmonument kopen

Een rijksmonument kopen op advies van Hofstaete Makelaardij o.z.

Hofstaete Makelaardij o.z. is de specialist op het gebied van monumenten. Met gevoel voor cultureel erfgoed zetten wij onze specifieke kennis en advies in voor uw woongenot. Wij bieden u onze expertise bij het kopen van het rijksmonument dat bij u past.

Met een specifieke benadering

Hofstaete Makelaardij o.z. biedt uitgebreide informatie voor de juiste aankoopbeslissing. Hebt u een aansprekend woonhuis gevonden dat voldoet aan uw wensen? Door onze jarenlange kennis en ervaring bedingen wij een reële marktconforme aankoopprijs voor uw droomhuis. Een rijksmonument kopen? Wij bieden u onze expertise aan op onder andere:

  • de interpretatie van een bouwkundig inspectierapport;
  • de beoordeling van fiscale aspecten ten aanzien van onderhoud en verbetering;
  • de aanvraag van financiële overheidssteun in de vorm van een Nationaal Restauratiefondshypotheek of Cultuurfondshypotheek.

Rijksmonument kopen? Kies de vakspecialist!

In de makelaar van Hofstaete Makelaardij o.z. vindt u een solide gesprekspartner, die u deskundig begeleidt bij het kopen van een rijksmonument. Als lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) verstrekken wij altijd waardevol advies.

Gerelateerde informatie

Onderstaand treft u een overzicht aan van gerelateerde informatie bij het kopen of verbouwen van rijksmonumenten.

Wilt u meer weten over het kopen van een rijksmonument en onze werkwijze? Bel ons op het nummer 0416-671 700 of vul het contactformulier in.