Restauratiebeurs

Restauratiebeurs, ontmoet experts zoals Hofstaete Makelaardij

Bent u een liefhebber van exclusieve woningen en monumenten? Op de restauratiebeurs ontmoet u vakmensen op het gebied van instandhouding en verbetering van het Nederlands erfgoed. Hofstaete Makelaardij zet haar specifieke kennis en advies graag in voor uw woongenot. Wanneer u op zoek bent naar bijzondere of exclusieve huizen, nodigen wij u graag uit ons actieve aanbod te bekijken. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen, onze internetsite te bekijken, of ons te bezoeken op de Nederlandse Restauratiebeurs.

Maatwerk en expertise

Exclusieve objecten en monumenten verlangen een speciale benadering en dat vraagt om maatwerk. Wij, van Hofstaete Makelaardij, bieden u expertise op het gebied van:

  • Taxaties
  • Contra-expertises
  • Financiële overheidssteun monumenten
  • Aan- en verkoopbegeleiding excellente woonhuizen
  • Begeleiding bouwaanvragen monumenten
  • Fiscale aspecten monumenten en landgoederen
  • Vaststelling herbouwwaarden

Erfgoed makelaar Hofstaete Makelaardij is ook aanwezig op de Nederlandse Restauratiebeurs, welke zeker de moeite waard is voor u om te bezoeken als u geïnteresseerd bent in erfgoed en monumenten.

De Nederlandse Restauratiebeurs

De Nederlandse Restauratiebeurs is het kennisplatform op het gebied van instandhouding en verbetering van het Nederlandse erfgoed. Hier presenteren ruim 200 exposanten, waar onder Hofstaete Makelaardij, hun expertise op het gebied van erfgoed en monumenten.

Gerelateerde informatie

Onderstaand treft u een overzicht aan van gerelateerde informatie op het gebied van de restauratiebeurs.

Wenst u graag meer informatie te ontvangen over onze monumenten of de Nederlandse Restauratiebeurs? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.