Uw makelaar

Ervaren, resultaatgericht, aandacht voor mensen en enthousiast zijn steekwoorden waarin ik mijzelf herken.

Inmiddels ben ik 30 jaar actief in de woningmakelaardij. Na mijn opleiding heb ik eerst een aantal jaren in de financiële sector gewerkt. Ik miste echter de vrijheid, die ik zo liefheb, een eigenschap die veel zelfstandige ondernemers kenmerkt. De overstap naar de makelaardij bleek voor mij een schot in de roos. Van meet af aan heb ik mijzelf thuis gevoeld in de vastgoedwereld.

Na verloop van jaren ontwikkelde zich in mij een bijzondere belangstelling voor monumentale huizen. Ik heb mij daar meer en meer in verdiept. Circa 10 jaar geleden heb ik besloten om van aan- en verkoopbemiddeling en het taxeren van monumentale woonhuizen mijn specialisme te maken. Of beter gezegd: van mijn hobby mijn beroep. Dit heeft geresulteerd in het oprichten van Hofstaete Makelaardij.

Het persoonlijke contact met mensen, de grote verscheidenheid in soorten en typen woonhuizen en de uitdaging om een onderhandeling tussen een aspirant-koper en een verkoper tot een goed einde te brengen, boeien mij nog steeds iedere dag.

Mijn streven is er nooit op gericht geweest om een heel groot makelaarskantoor op te zetten. Kleinschaligheid en meer persoonlijke aandacht voor mensen passen mij beter.

Na al die jaren doe ik mijn werk nog steeds met heel veel liefde en passie. Wilt u van mij horen waarom?
Kijk dan hier de korte video

Ik groet u hartelijk,

Nico van Vliet