Wij zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van monumentale woonhuizen. Panden met een markante of karakteristieke uitstraling, veelal behorend tot het monumentale erfgoed en huizen met een bijzondere landelijke ligging of situering in stad of dorp, in het hogere prijssegment. Woonboerderijen, landhuizen, villa’s, maar ook stadspanden met een monumentale uitstraling vragen om een specifieke benadering en dat vereist maatwerk. Wij richten ons op een doelgroep in het rivierengebied van Nederland. Bekijk hier ons werkgebied.

Waardevol advies

Inmiddels kunnen wij bogen op een ruime ervaring binnen de monumentale specialisatie en zijn wij daardoor bepaald geen onbekende meer binnen onze doelgroep. Daar waar het gaat om taxaties, contra-expertises, vaststelling herbouwwaarden, financiële overheidssteun monumenten, fiscale aspecten monumenten en begeleiding bij bouwaanvragen voor monumenten verstrekken wij u een waardevol advies.

Vakbekwaam

Vanzelfsprekend voldoen wij aan de gestelde vakbekwaamheidseisen. Het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.z. (NVM) is daarbij voor u een extra garantie. Ons team bestaat uit actieve en betrokken mensen die grote waarde hechten aan een persoonlijke benadering en steeds opnieuw gerichte trainingen volgen voor het up-to-date houden van hun kennis.

Beste eindresultaat

In de ruim 10 jaar dat wij werkzaam zijn in de wereld van het monumentale erfgoed heeft onze makelaardij een goede naam opgebouwd. Onze ervaring willen we graag met u delen. Op basis van een helder stappenplan gaan we voor u aan de slag voor het allerbeste eindresultaat.
Gelukkig weet men ons als specialist te vinden. Onze klanten zijn erg tevreden over ons en waarderen ons gemiddeld met een 8.9 (bron: klantbeoordelingen op www.funda.nl).

Gesprek met ons?

Wilt u meer weten over onze unieke werkwijze? Neem dan contact met ons op of vul het reactieformulier in.