Nationaal restauratiefonds

Nationaal Restauratiefonds-hypotheek: behoud cultuurhistorische panden

U kunt dan wellicht in aanmerking komen voor een Nationaal Restauratiefonds-hypotheek. Deze lening welke wordt verstrekt tegen een zeer lage rente, biedt u de mogelijkheid een gedeelte van de restauratiekosten te financieren. Om in aanmerking te kunnen komen voor een laagrentende lening, verstrekt door het Nationaal Restauratiefonds, moet u wel eigenaar zijn van een woonhuis met de status van rijksmonument. Andere rijksmonumenten krijgen een subsidie en geen lening.

Hofstaete helpt u graag bij de aanvraag

Hofstaete Makelaardij o.z. heeft zich gespecialiseerd in onder andere de begeleiding bij het aanvragen van laagrentende leningen- en verkoop van monumentale woningen met een markante of karakteristieke uitstraling. Wij gaan voor u na in hoeverre u in aanmerking kan komen voor een laagrentende lening. Tijdens het aanvragen hiervan staan wij u met raad en daad bij.

Ervaren makelaar

Hofstaete Makelaardij o.z. is een ervaren monumentenmakelaar en lid van de NVM. In ons aanbod heef u een ruime keus uit onze prachtige monumenten. Bij ons wordt u optimaal geadviseerd en beter geïnformeerd over de diverse aspecten rondom het (ver)kopen en bezitten van een rijksmonument.

Gerelateerde informatie

Onderstaand treft u een overzicht aan van gerelateerde informatie op het gebied van exclusief vastgoed, exclusieve woningen en monumenten.

Wilt u meer weten over de Nationaal Restauratiefonds-hypotheek of over onze diensten? Neemt u snel contact met ons op en bel ons op 0416-671 700 of vul het contactformulier in.