Monumenten

Wanneer u op zoek gaat naar een speciale, karakteristieke woning is het zeker de moeite waard om ook eens naar monumenten te kijken. Veel mensen zijn terughoudend bij de aanschaf van dit type beschermde woning, terwijl deze panden juist ook veel voordelen hebben en zeker niet alles onmogelijk blijkt. Bij Hofstaete Monumentaal helpen wij u graag met informatie over de monumenten, mogelijkheden die u hierbij heeft en geven wij eerlijk inzicht in de  zaken waar u tegenaan zou kunnen lopen. Dankzij onze jarenlange ervaring in dit specifieke type monumenten weten wij op al uw vragen antwoord te geven.

Het werk van Hofstaete Monumentaal 

Onze makelaars zijn gespecialiseerd in monumenten en landhuizen. Kortom, wij hebben onze focus gelegd op karakteristieke, markante huizen waar vaak veel bij komt kijken. Door onze specialistische kennis werken wij in een groter gebied dan reguliere makelaars. Wij werken dan ook in een groot deel van Nederland. 

Ook de werkzaamheden van Hofstaete Monumentaal zijn veelomvattend. Bijzondere woningen vragen om een bijzondere aanpak en kennis en dat geldt voor het verkopen of aankopen van monumenten, maar zeker ook voor taxaties, het inwinnen van advies of informatie over restauraties. Samen met onze klant streven wij naar een zo prettige mogelijke woonsituatie, in het huis van uw dromen, met oog voor het onderhoud van de mooie monumenten die in Nederland te vinden zijn.  

De passie van Hofstaete Monumentaal voor monumenten 

Nico van Vliet, oprichter van Hofstaete Monumentaal, is al ruim 30 jaar actief in de woningmakelaardij. Na enkele jaren begon zijn specifieke passie voor bijzondere, markante woningen en besloot hij zich te gaan specialiseren. Monumenten werden zodoende ruim 10 jaar geleden het specifieke type woning waar hij zich op ging richten. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in de oprichting van Hofstaete Monumentaal waarbij we ernaar streven om op individueel niveau met de mensen te kunnen spreken, tijd maken en hebben voor iedere klant en natuurlijk veel specialistische kennis kunnen bieden. De grote verschillen tussen de diverse monumenten maakt dat maatwerk geleverd moet worden met ieder project. Het streven is dan ook nooit geweest om een groot makelaarskantoor op te richten, maar juist om kleinschalig en persoonlijk te blijven. Dit contact en de speciale types monumenten maken dan ook dat het werk bij Hofstaete Monumentaal geen dag hetzelfde is.  

Meer weten?

Bent u in het bezit van één van de prachtige monumenten die Nederland rijk is en kunnen wij u op welke manier dan ook ondersteunen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven graag vrijblijvend antwoord op uw vragen wanneer u belt naar 0416 671700, mailt naar info@hofstaetemakelaardij.nl of het contactformulier op onze website invult. Natuurlijk kunt u ons hier ook bereiken voor meer informatie over het aanbod aan monumenten op de huidige woningmarkt of al uw andere vragen omtrent het onderwerp. Wij helpen u graag een stap in de goede richting zodat u uiteindelijk kunt wonen op de manier die past bij u.