Monument kopen

Een monument kopen met behulp van Hofstaete Makelaardij o.z.

Dan is Hofstaete Makelaardij o.z. uw makelaarsbureau bij uitstek! Wij zijn een bekend makelaarskantoor dat is gespecialiseerd in het kopen en verkopen van een monument. Valt u voor de charmes van een karakteristiek monumentaal woonhuis en denkt u er serieus over na om dit pand te kopen, dan gaan onze bemiddelaars samen met u na of dat het voldoet aan uw woonwensen en zijn alert op allerlei andere belangrijke aspecten zoals de bouwkundige staat en planologische ontwikkelingen.

Hulp bij de aankoop

Een monument kopen is geen moment beslissing. De bemiddelaars van Hofstaete Makelaardij o.z. hebben de beste kennis en expertise in huis om u te begeleiden tijdens het gehele aankoopproces. Vanwege ons specialisme in het kopen en verkopen van monumenten kunnen wij deskundig inspelen op al uw vragen. Daarnaast biedt Hofstaete Makelaardij o.z. u begeleiding tijdens het indienen van een bouwaanvraag, in verband met renovatie of restauratie.

Expert in taxatie

Heeft u uw monument verbouwd of gerestaureerd? Wij zijn expert in het taxeren van de herbouwwaarde, waarbij een gedegen kennis van bouwkosten cruciaal is. De herbouwwaarde is het bedrag dat nodig is om een woonhuis te herbouwen.

Gerelateerde informatie

Onderstaand treft u een overzicht aan van gerelateerde informatie op het gebied van monumenten en monumentaal vastgoed.

Wenst u meer informatie? Vult u ons contactformulier in of belt u op het nummer 0416-671 700.