Makelaar exclusief

Vertrouwde makelaar voor een exclusief pand

Heeft u koopinteresse in een exclusief woonhuis? Bij Hofstaete Makelaardij o.z. werken ervaren makelaars die u helpen een exclusief woonhuis te kopen. De mensen van Hofstaete Makelaardij o.z. hechten grote waarde aan een persoonlijke benadering. Zij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn waarbij alles volgens uw wensen en verwachtingen verloopt.

Maatwerk

Aan degenen die exclusief willen wonen, biedt de makelaar van Hofstaete Makelaardij o.z. een aantrekkelijk en gevarieerd aanbod. Door de makelaar wordt u optimaal geadviseerd en geïnformeerd over de diverse aspecten rondom het (ver)kopen en bezitten van een exclusief rijksmonument.
Hofstaete Makelaardij o.z. biedt u expertise op het gebied van:

  • Aanvraag financiële overheidssteun (subsidie) voor monumenten;
  • Begeleiding bouwaanvragen monumenten;
  • Fiscale aspecten monumenten en landgoederen;
  • Taxeren;
  • Aan- en verkoopbegeleiding.

Uw vertrouwde adres

Hofstaete Makelaardij o.z. is uw vertrouwde adres voor de aan- en verkoop van een exclusief woonhuis. De makelaars hebben gedegen marktkennis van onroerende zaken op zowel plaatselijk- als regionaal niveau. Hofstaete Makelaardij o.z. is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Zij staan in het register van VastgoedCert ingeschreven als woningmakelaar en als makelaar in bedrijfsonroerendgoed.

Gerelateerde informatie

Onderstaand treft u een overzicht aan van gerelateerde informatie op het gebied van monumentale panden, erfgoed en monumenten.

Wilt u exclusief wonen? Vul ons contactformulier in of bel ons op het nummer 0416-671 700.