Landelijk wonen

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe woning en u graag landelijk wonen wilt in één van de mooie landhuizen van Nederland is het van belang te kiezen voor een makelaar die dit type woningen kent en hier specialistische kennis over heeft opgedaan. Landelijk wonen kan natuurlijk in vele soorten en maten, maar bij Hofstaete Monumentaal vertegenwoordigen wij de meest luxueuze, vaak ook monumentale woningen in de landelijke omgeving. Echt bijzondere woningen, van landhuizen tot herenhuis, koopt en verkoopt u dus met goede, correcte informatie en een eerlijk advies via Hofstaete Monumentaal.

De werkzaamheden van Hofstaete Monumentaal 

Hofstaete Monumentaal kan u helpen wanneer u landelijk wonen wilt of al woont in zo’n landelijke omgeving. Als makelaar kunnen wij uw landhuis, monumentale pand of markante woning verkopen of kunnen wij kopers helpen met advies op maat. Natuurlijk bent u daarnaast bij onze makelaar ook aan het juiste adres voor het taxeren van dit speciale type pand of juist voor meer informatie over en begeleiding bij het restaureren van monumentale panden. Kortom kunnen wij deze specifieke groep helpen met alle informatie die ze nodig hebben van de makelaar. 

Doordat wij specialistisch zijn werken wij niet slechts in één regio, zoals vaak het geval is bij reguliere makelaars. Wij werken door een gedeelte van Nederland om mensen van informatie te voorzien bij de aan- of verkoop van monumentale  woonhuizen. Wellicht kunt u dus via ons ook landelijk wonen in het gebied waar uw voorkeur naar uitgaat. 

Landelijk wonen dankzij Hofstaete Monumentaal 

Doordat wij gespecialiseerd zijn in monumentale, markante woningen kunt u via Hofstaete Monumentaal niet alleen landelijk wonen, maar bijvoorbeeld ook herenhuizen vinden te midden van het stadscentrum. Kortom, er zitten  ook, misschien zelfs juist, in dit segment grote verschillen tussen de huizen en dat maakt ons werk zo leuk. Wij vinden daarom dat de aanpak moet bestaan uit maatwerk en dat goede, directe communicatie met onze klanten grote prioriteit moet krijgen. Persoonlijke begeleiding, maatwerk en veel tijd voor de klanten vindt u dan ook bij onze makelaardij.  

Naast de liefde en passie die onze medewerkers hebben voor het werk, zodat mensen stedelijk of landelijk wonen kunnen in het huis van hun dromen, voldoen wij vanzelfsprekend ook aan de vakbekwaamheidseisen. Hierbij vormt ons lidmaatschap van de Nederlandse  Vereniging van Makelaars  voor u een extra garantie voor het feit dat onze kennis up-to-date is en wij kennis hebben van ons vak. 

Meer weten?

Wilt u ook graag landelijk wonen in een markant landhuis? Dan vindt u deze wellicht bij Hofstaete Monumentaal. Kijk daarom regelmatig op onze website of uw droomhuis erbij is gekomen, aangezien wij regelmatig nieuwe huizen aanbieden. Wilt u juist gebruik maken van onze hulp bij de verkoop van een woning of één van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen graag wat onze mogelijkheden zijn wanneer u mailt naar info@hofstaetemakelaardij.nl, het contactformulier op de website invult of belt naar het telefoonnummer 0416 671700. Samen maken wij, dankzij goede informatie en specialistische kennis, landelijk wonen mogelijk.