Herenhuis te koop

Heeft u een herenhuis te koop staan of wilt u een bijzondere woning aanschaffen? Dan heeft u een makelaar nodig die verstand heeft van de specifieke kenmerken van dit type huizen. Zeker monumentale panden vragen specialistische kennis van de mogelijkheden, voordelen en moeilijkheden die u tegen kunt komen. Bij Hofstaete Monumentaal bent u aan het juiste adres en hebben wij wellicht ook voor u een perfect herenhuis te koop staan. Samen met verkopers en kopers zorgen wij ervoor dat iedereen goed voorgelicht is zodat de juiste beslissingen gemaakt kunnen worden en u de juiste prijs voor het huis krijgt of betaalt.

Met Hofstaete Monumentaal uw herenhuis te koop aanbieden 

Hofstaete Monumentaal is ontstaan vanuit het werk in de reguliere makelaardij. Toch bleven de monumentale panden Nico van Vliet interesseren en heeft hij zich circa 10 jaar geleden hierin gespecialiseerd. Zijn hobby werd daarmee zijn beroep en nog altijd is de grote verscheidenheid aan huizen en het persoonlijke contact met de mensen voor Nico van groot belang. Wilt u dan ook uw herenhuis te koop aanbieden of heeft u uw droomhuis op onze website gevonden? Dan helpen wij u graag met duidelijke informatie over mogelijkheden. Wij  geven  graag persoonlijke aandacht aan de mensen en hun bijzondere woningen. Maatwerk vinden wij van groot belang, zeker vanwege de grote variatie in woningen die wij representeren. Wij hebben door onze specialistische kennis klanten door een groot gedeelte van Nederland en kunnen daardoor waarschijnlijk ook uw droomhuis vinden of herenhuis te koop aanbieden bij de juiste nieuwe eigenaren.  

Wat mogen wij voor u betekenen? 

Uw geliefde herenhuis te koop aanbieden of juist het zoeken van een nieuwe woning is een lastige taak. Optimale aandacht van de makelaar is dan ook van belang, waarbij wij u regelmatig over verschillende zaken t informeren. Onze  makelaars kunnen niet alleen het herenhuis te koop aanbieden, maar kunnen ook taxeren en advies geven over monumentale panden.  

Door onze ervaring en kennis weten wij u op de juiste manier te ondersteunen in alle aspecten van bijzondere, soms zelfs monumentaal beschermde, huizen. Wist u bijvoorbeeld dat een monumentaal pand niet altijd alleen lastige situaties met zich meebrengt, maar ook voordelen heeft? Zo zijn de kosten voor de instandhouding van een rijksmonument over het algemeen fiscaal aftrekbaar en mogen de kosten voor onderhoud en restauratie van uw karakteristieke woning voor 80% in mindering worden gebracht op uw fiscaal inkomen. Dit is slechts één van de zaken waarover onze makelaar u adviezen kan geven om zo te beslissen of een monumentaal pand aanschaffen wel of geen goed idee is voor u.  

Meer weten?

Wilt u een herenhuis te koop zetten via Hofstaete Monumentaal, heeft u uw droomwoning gezien op onze website of wilt u gebruik maken van de andere diensten die wij aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op om de opties door te spreken. U kunt ons eenvoudig bereiken door te mailen naar info@hofstaetemakelaardij.nl, het contactformulier op de website in te vullen of te bellen naar 0416 671700.