Gemeentelijk monument

Hulp bij aankoop gemeentelijk monument: Hofstaete Makelaardij o.z.

Bent u geïnteresseerd in een gemeentelijk monument of een rijksmonument? Hofstaete makelaardij o.z. biedt monumentale woonhuizen aan in verschillende regio’s van Nederland.

Aanvraag financiële steun

Een gemeentelijk monument mag niet zonder een monumentenvergunning verbouwd of gerestaureerd worden. Hofstaete Makelaardij o.z. helpt u en biedt begeleiding bij de vergunningaanvraag. Het is hierbij interessant om na te gaan in hoeverre u in aanmerking komt voor een Cultuurfondshypotheek, waarmee u de kosten voor onderhoud en de restauratie voor een gedeelte kunt financieren. Over deze hypotheken wordt een zeer lage rente berekend.

Uitgebreid netwerk

Hofstaete Makelaardij o.z. heeft een uitgebreid netwerk opgebouwd bij verschillende regionale en landelijke overheidsinstanties die bij het monumentaal erfgoed betrokken zijn, waar u uw voordeel mee kunt doen.
Wij zijn een gecertificeerd makelaarsbedrijf en staan ingeschreven in het register van VastgoedCert als woningmakelaar en als makelaar in bedrijfsonroerendgoed.

Gerelateerde informatie

Onderstaand treft u een overzicht aan van gerelateerde informatie op het gebied van exclusief vastgoed, exclusieve woningen en monumenten.

Wilt u meer informatie? Bel ons op het nummer 0416-671 700 of vul het contactformulier in.