Verkoop van uw woonhuis

Bent u eigenaar van een markant pand of een woonhuis met een bijzondere ligging en overweegt u dit te verkopen? Dan zoekt u geen gewone makelaar, maar een specialist, met affiniteit en kennis van alle facetten die horen bij een monumentaal aanbod. Met liefde voor het vak wil onze makelaar, in nauw overleg met u, deze taak graag op zich nemen.

Maatwerk

Monumentaal aanbod vraagt om een specifieke benadering, waarbij maatwerk en hoogwaardige marktkennis van groot belang zijn. Bovendien is de wijze waarop uw pand wordt gepresenteerd aan de juiste doelgroep van eminent belang. Wij kunnen bogen op een uitgebreid netwerk dat is opgebouwd door jarenlang integer zakendoen.

Optimale aandacht

Voor het rondleiden van een potentiële koper wordt ruim de tijd genomen. We vinden het belangrijk dat onze gasten gelegenheid krijgen om uw woonhuis op een ontspannen wijze te bekijken en de sfeer van uw huis te proeven.

Daarnaast is het onze prioriteit om een goed en regelmatig contact met u te onderhouden.

Op deze manier geven wij zowel u, de opdrachtgever, als de potentiële koper optimale aandacht.

Waarde van uw woning

Voor de verkoop van uw huis is een goed inzicht in vraag en aanbod en kennis van de markt absoluut noodzakelijk. Op basis van uw prijsidee voor uw pand, ons deskundige oordeel en de marktsituatie op dat moment zoeken we iemand die de reële marktwaarde van uw woonhuis wil betalen.

Stille verkoop

Stelt u prijs op discretie omdat u liever geen ruchtbaarheid aan de verkoop van uw pand wilt geven, dan is het mogelijk om een zogeheten opdracht tot stille verkoop te geven. Lees hier meer over deze vorm van verkoop.

Meer weten?

Bent u door het bovenstaande geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact met ons op of vul het reactieformulier in.