Stille verkoop

U wilt uw woning te koop aanbieden, maar dit nog niet op grote schaal bekendmaken. Wat is dan het belangrijkste? Dat uw makelaar een groot netwerk heeft én vertrouwelijk met uw gegevens omgaat. Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Netwerk

Er komen regelmatig klanten bij ons die hun monumentale bezit in eerste instantie op een vertrouwelijke manier onder de aandacht van een selecte groep serieuze potentiële kopers willen brengen. In de afgelopen jaren bouwde Hofstaete Monumentaal een groot netwerk op. Deze mensen in onze database kunnen wij benaderen en daarbij uw privacy bewaken.

Stille verkoop: plan van aanpak

Heeft u een uitzonderlijk monument of een ander bijzonder object, is er minder haast bij de verkoop of wilt u liever niet dat uw privé-eigendommen op internet verschijnen, dan is stille verkoop een optie voor u. Geen bord in de tuin, geen plaatsing op funda.nl, maar een zorgvuldige tactiek gericht op een directe match.

Wij zullen samen met u de voors en tegens bespreken en een stappenplan met u doornemen. Transparant, actief en duidelijk gaan we voor een verkoopprocedure die in het geheel niet zichtbaar is of zullen we uw bezit in beperkte mate promoten (bijv. niet op funda.nl, maar wel via een beknopte brochure).

Interesse in stille verkoop?

Maak vrijblijvend een afspraak om over de aanpak van stille verkoop te spreken. Neem contact met ons op of vul het reactieformulier in.