Bijzondere woningen te koop

Monumentale, bijzondere panden verdienen en behoeven extra aandacht en kennis. Lang niet iedere makelaar heeft deze kennis in huis, maar bij Hofstaete Monumentaal vindt u deze expertise wel. Dankzij deze expertise hebben wij veel bijzondere woningen te koop staan in een gedeelte van Nederland. Doordat wij ons focussen op markante landhuizen en monumentale woningen hebben wij veel ervaring hierin opgedaan en is onze kennis groot. Dit maakt dat zowel een verkopende partij als een aankopende partij hier baat bij heeft, omdat wij weten wat de mogelijkheden zijn en de sterke en minder sterke punten van een pand goed kunnen bepalen.

Bijzondere woningen te koop aanbieden 

Bij Hofstaete Monumentaal hebben wij ervoor gekozen om alleen bijzondere woningen te koop aan te bieden. Omdat wij ons alleen hierop richten en de specialistische kennis in huis hebben om hier goede service bij te kunnen bieden bestrijkt ons werkveld een groot gedeelte van Nederland. Daarbij vinden wij het van groot belang om maatwerk te leveren, immers heeft elke klant andere eisen en wensen en willen wij hier naadloos op aansluiten. 

Hofstaete Monumentaal heeft bijzondere woningen te koop staan, maar kan woningeigenaren of woningzoekers ook op andere manieren ondersteunen. Zo kunnen wij onder andere bijzondere, vaak beschermde, monumenten taxeren of kunnen wij adviezen geven over onder andere de fiscale aspecten van het bezit van beschermde rijksmonumenten. Kortom, u bent met uw bijzondere woning bij ons aan het juiste adres. 

Wat kunt u van ons verwachten? 

Wij kunnen, net als andere makelaars, bijzondere woningen te koop aanbieden. Dankzij onze specialistische kennis mag u echter meer van ons verwachten. Dankzij ons maatwerk kunnen wij aansluiten bij uw wensen en zullen wij er alles aan doen om deze ook door het gehele proces in  ogenschouw te nemen. Zo vertelt één van de klanten van Hofstaete Monumentaal op onze klantbeoordelingen: “Het contact met de makelaar verliep bijzonder prettig en heeft volledig aan de verwachtingen voldaan.” 

Daarnaast vinden wij persoonlijk contact van belang wanneer u één van de bijzondere woningen te koop aan gaat bieden of juist gaat aankopen. Deze stappen zijn vaak groot en daarom vindt Nico van Vliet, eigenaar van Hofstaete Monumentaal, het extra belangrijk om kleinschalig te blijven en persoonlijke aandacht te kunnen geven aan iedere klant. Hierdoor ontstaat bij ons het beste resultaat, waarmee onze klanten uiteindelijk zeer tevreden zijn. Dit blijkt onder andere uit een mooi, gemiddeld cijfer van 8,8, waarbij we altijd werken  aan nog meer klanttevredenheid. 

Meer weten?

Hebben wij bijzondere woningen te koop staan die volledig lijken te passen bij u? Gaat u een monumentaal pand in de verkoop brengen en wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij voor u hebben? Of wilt u een taxatie laten uitvoeren of advies inwinnen over uw monumentale pand? Neem gerust contact met ons op om uit te vinden wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0416 – 671700 of door uw vragen te mailen naar info@hofstaetemakelaardij.nl of achter te laten op ons contactformulier op de website.