Bijzondere huizen te koop

Wanneer u wilt gaan verhuizen en op zoek gaat naar een bijzondere, nieuwe woning, wilt u wellicht ook een makelaar die bijzondere huizen te koop heeft staan. Bij Hofstaete Monumentaal zijn wij gespecialiseerd in exclusieve en monumentale woningen. Deze specifieke woningen vragen om maatwerk en daarom bieden wij onze expertise op dit gebied in specifieke regio’s van Nederland. Wellicht hebben wij daardoor ook in uw regio bijzondere huizen te koop die passen bij uw wensen. 

Maatwerk voor huizen met karakter 

De huizen waar onze diensten voor ingezet worden behoren veelal tot het monumentale erfgoed. Altijd hebben de woningen een markante of karakteristieke uitstraling, waardoor er maatwerk geleverd moet worden in de werkzaamheden. Bij deze bijzondere woningen kunnen wij taxaties doen, bouwaanvragen voor monumenten begeleiden en ook hebben wij bijzondere huizen te koop staan. 

Maatwerk is ook belangrijk wanneer u op zoek gaat naar een makelaar die bijzondere huizen te koop aanbiedt, zowel wanneer u zo’n huis zoekt als wanneer u een woning in de verkoop gaat brengen. Wij brengen een specifieke doelgroep samen, die passie heeft voor bijzondere, monumentale huizen. 

Bijzondere huizen te koop bij Hofstaete Monumentaal 

Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u passie heeft voor karakteristieke, monumentale woningen en op het punt staat zo’n woning te kopen of verkopen. Doordat wij maatwerk leveren hebben wij door een gedeelte van Nederland bijzondere huizen te koop staan voor onze klanten. De expertise die wij hierbij hebben is juist bij markante panden of monumentale woningen van groot belang om het proces nauwkeurig en zorgeloos te kunnen laten verlopen. 

Ieder project is bij ons maatwerk. Dit betekent dat er optimale aandacht is voor u en uw wensen. Wilt u de waarde van uw woning goed laten bepalen? Ook dat kunnen onze specialisten. Daarnaast is het bijvoorbeeld als verkopende partij ook mogelijk om opdracht tot stille verkoop te geven, waarbij er discreet om wordt gegaan met uw woonhuis. Ook voor de kopers van monumentale panden kunnen wij veel betekenen. Zo zijn veel mensen terughoudend bij het aanschaffen van deze panden vanwege de regels die hierbij gelden.

Met goede en gedegen voorlichting en informatie kunt u een realistischer beeld hiervan krijgen en weet u ook dat er zeker nog veel mogelijk is. Hofstaete Monumentaal is hierbij een solide gesprekspartner waar bijzondere huizen te koop staan, maar waarmee u ook kunt overleggen over de mogelijkheden en problemen die u tegen kunt komen bij de aanschaf van een monumentale woning. 

Meer weten?

Heeft u vragen over onze mogelijkheden, diensten of over welke bijzondere huizen te koop staan in uw regio? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons eenvoudig bereiken door het contactformulier op onze website in te vullen of te mailen naar info@hofstaetemakelaardij.nl. Wilt u direct antwoord op uw vragen? Dan kunt u bellen naar 0416 – 671700, zodat onze specialisten u kunnen voorzien van de informatie waar u naar zoekt en wij u wellicht kunnen helpen bij de aan- of verkoop van één van de bijzondere, monumentale panden van Nederland.