Beschermd monument

Een beschermd monument verkopen via Hofstaete Makelaardij o.z.
Bent u in het bezit van een beschermd monument en wilt u dit verkopen? Hofstaete makelaardij o.z. is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van exclusieve woonhuizen, waaronder beschermde monumenten. Een beschermd monument verkopen eist een specifieke benadering en vraagt om maatwerk. Hofstaete Makelaardij o.z. behaalt door een gerichte verkoopstrategie van uw woonhuis, geformuleerd in een heldermon stappenplan, altijd het beste verkoopresultaat.

Een vertrouwelijke opdracht

Wilt u geen ruchtbaarheid bij de verkoop van uw pand, dan kunt ons een opdracht voor “stille” verkoop geven. Wij beschikken namelijk over een uitgebreid netwerk, dat wij kunnen informeren over uw beschermd monument zonder dat wij in detail treden over uw woonhuis.

Ons databestand

Hofstaete Makelaardij o.z. houdt een ‘state-of-the-art’ databestand bij van mensen die geïnteresseerd zijn in de aankoop van een monument. Het actuele en omvangrijke databestand wordt met name gevoed door een uitgebreid netwerk. U kunt zich als aspirant koper gratis in dit databestand inschrijven.

Gerelateerde informatie

Onderstaand treft u een overzicht aan van gerelateerde informatie op het gebied van exclusief vastgoed, exclusieve woningen en monumenten.

Een beschermd monument op het oog? Voor meer informatie belt u ons op het telefoonnummer 0416-671 700.