Over Hofstaete

Dit is Hofstaete Monumenten…


Wij, van Hofstaete Monumenten, zijn gespecialiseerd in aankoop en verkoop van exclusieve huizen. Huizen met een markante of karakteristieke uitstraling, veelal behorend tot het monumentale erfgoed en huizen met een bijzondere landelijke ligging of situering in stad of dorp, in het hogere prijssegment. Exclusieve woonhuizen vragen om een specifieke benadering en dat vraagt om maatwerk. Wij richten ons op een doelgroep in een groot gedeelte van Nederland. Bekijk ons werkgebied.

Waardevol advies

Daar waar het gaat om taxaties, contra-expertises, vaststelling herbouwwaarden, financiële overheidssteun monumenten, fiscale aspecten monumenten en begeleiding bouwaanvragen monumenten verstrekt ons team u een “waardevol advies”.

Vakbekwaam

Vanzelfsprekend voldoet ons team aan de gestelde vakbekwaamheidseisen. Het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.z. (NVM) is daarbij voor u een extra garantie. Ons team bestaat uit actieve en betrokken mensen die grote waarde hechten aan een persoonlijke benadering.

Meer weten?

Als u kiest voor koop of verkoop van uw exclusief bezit, dan kiest u voor Hofstaete Monumenten. Wilt u meer weten over onze unieke werkwijze? Gun uzelf dan een gesprek! Neem contact met ons op of vul het contactformulier in.

Fotolux_Makelaardij_Hofstede_nov_2014_HR-2389