Monument verkopen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bent u eigenaar van een markant pand of een woonhuis met een bijzondere ligging, en overweegt u te verkopen, dan zoekt u geen gewone makelaar, maar een specialist, een intermediair met affiniteit en kennis van alle facetten die horen bij een monument. Met liefde voor het vak wil onze makelaar, in nauw overleg met u, deze taak graag op zich nemen.

Maatwerk

Monumenten vragen om een specifieke benadering waarbij maatwerk en hoogwaardige marktkennis van groot belang zijn. Bovendien is de wijze waarop uw pand gepresenteerd wordt aan de juiste doelgroep van eminent belang. Wij kunnen bogen op een uitgebreid netwerk dat is opgebouwd door jarenlang integer zaken doen.

Meerwaarde

Het zal duidelijk zijn hoe wij ons onderscheiden van onze collega’s. De dynamiek van de woningmarkt vormt voor ons een uitdaging om onze marketing continu aan te passen op de steeds snellere marktontwikkelingen. Een aantal verkoopinstrumenten zijn in eigen huis ontwikkeld en daarmee uniek te noemen.

Waarde van uw woning

Voor de verkoop van uw huis is een goed inzicht in vraag en aanbod en kennis van de markt absoluut noodzakelijk. Samen met uw prijsidee voor uw pand, ons deskundig oordeel en de marktsituatie op dat moment, zoeken we iemand die de reële marktwaarde van uw woonhuis wil betalen.

Vertrouwelijke opdracht tot verkoop

Stelt u prijs op discretie omdat u liever geen ruchtbaarheid aan de verkoop van uw pand wilt geven, dan is het mogelijk om een zogeheten vertrouwelijk opdracht tot verkoop te geven. De werkwijze hiervan bespreken wij graag samen met u.

Meer weten?

Bent u door bovenstaande geprikkeld geraakt? Neem dan contact met ons op, of vul het contactformulier in.